Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині "вбили" світло

У Ніжині "вбили" світло  фото

Останнім часом ситуація в Україні та зокрема Ніжині дуже напружена. Восьмий рік війни, пандемія, здорожчання цін на послуг.

Нестабільна психіка не витримує. Власна нереалізованість та відсутність сил та знань для побудови успішного життя сильно тисне на деяких ніжинців й виливається в акти вандалізму. Металева конструкція не напише заяву у поліцію, мовчки стерпить й це не потребує якихось особливих зусиль.

Повідомляє MYNIZHYN.com

Сьогодні, 29 жовтня, секретар ніжинської міської ради Юрій Хоменко розповів про черговий акт вандалізму. Невідомі розстріляли ліхтарі по вулиці Незалежності. 

Можливо вандал уявив себе учасником блокбастера, таким собі темним лицарем, антагоністом головного героя, й намагається побороти світло й добро. Адже світло має одну властивість - показувати всім і кожному неідеальність, неповноцінність та інші якості, які воліють сховати від оточуючих, тому кожен кволий та нереалізований персонаж воліє перемогти його та героя, як носія!

Уже давно в Ніжині проводиться робота по встановленню відеоспостереження на території міста, сподіваємося найближчим часом нам вдасться дізнатися обличчя тих, чия доля потребує особливої уваги фахівців різних рівнів та профілей, адже здорова, повноцінна та успішна особистість не благає про допомогу такими дивними способами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: