Завантаження ...
banner
banner

Рятували всім Ніжином: що з маленькою Софійкою

Рятували всім Ніжином: що з маленькою Софійкою фото

17 серпня у маленької ніжинки Софійки виявили пухлину Вільямса – рак нирки 4 стадії з метастазами у легенях та печінці. З 31 серпня почався 1 курс хіміотерапії.

Рідні та близькі Соні благали про допомогу, організовували благодійні концерти та розпродажі. Саме небайдужість та щиросердність ніжинців дала змогу підтримати маленьку Софію.

Згодом дівчинку прооперували в Барселоні й видалили всю пухлину. також були відібрані зразки метастаз й наразі підбирається найоптимальніший варіант лікування.

Цими вихідними дівчинці дозволили піти з лікарні до помешкання, яке винаймає мама на час перебування в Барселоні. 

Ось що написала Юлія, мама дівчинки: 

"Здравствуйте, наши дорогие друзья!

Соню выписали домой! Я не могу Вам описать ту радость, которую мы испытали в тот момент, когда за долгое время вышли из больницы на улицу.

Соня ещё слабенькая, но зато как только мы зашли домой, сражу же достала детскую косметику и накрасилась. Тут не поспоришь , красивой надо быть в любой ситуации.

У нас есть немного времени отдохнуть и восстановить силы. Мы не ожидали, что восстановление после операции будет таким долгим …

Вчера в Испании, как и во многих странах праздновали праздник Хеллоуин!

Наши анализы позволили нам небольшую прогулку и я не секунды не пожалела. Соня была очень рада и вместе с другими детками радостно спрашивала «Конфетки или жизнь».

Мы действительно очень хорошо провели время, наверно именно этого нам и не хватало. Сейчас кроме негатива и плохих новостей мы ничего не получаем, а тут настоящий праздник.

А что бы выбрали вы ?

«КАРАМЕЛОС О ВИДА ?»

ПРИВАТБАНК

5169 3600 1628 0533 ГРН

Мачихина Юлия Николаевна (мама)"

МОНОБАНК

4441 1144 1241 0928

Мачихина Юлия Николаевна (мама)

EasyPay

+380689765958

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: