Завантаження ...
banner

Як використовується мікроавтобус придбаний за кошти громади

Як використовується мікроавтобус придбаний за кошти громади фото

Минуло півроку, як для потреб міста та служб виконавчого комітету було придбано новий мікроавтобус Ford Transit, який знаходиться на балансі Управління житлово-комунального господарства та будівництва.

Раніше ми повідомляли, що навесні було проведено тендерну процедуру закупівлі на платформі PROZZORRO, згідно з якою з бюджету Ніжинської територіальної громади було виділено майже за 1,5 млн грн для придбання нового транспортного засобу.

Нова техніка використовується для обслуговування органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, оперативного розв'язання виробничих питань з метою забезпечення потреб територіальної громади міста, проведення виїзних нарад з керівниками комунальних підприємств, надання послуг з перевезення дітей, спортсменів, членів сімей загиблих в АТО та перевезення інших пільгових категорій населення.

Ми вирішили поспілкуватися з тими, хто вже встиг скористатися послугами перевезення новопридбаним транспортним засобом, щоб дізнатися їх враження і чи задоволені вони новопридбаним транспортом для громади.

Вікторія Лупікс, голова ГО «Єдина родина Чернігівщини»: "Ми організовували поїздку наших дітей на екскурсію до Регіонального ландшафтного парку «Ніжинський» і замовляли цей автобус. Він комфортний і дуже зручний. Єдине, що якщо організовувати перевезення всіх наших учасників, то він для нас маленький за обсягом посадкових місць – там всього 14 місць. Звичайно, добре, що такий мікроавтобус є у власності громади і мешканці міста мають можливість ним користуватися. Це дуже зручно – я, як голова громадської організації написала заяву на ім’я міського голови, вказавши мету поїздки, і нам відразу в той же день надали відповідь, що автобус буде. І було б добре, якби придбали ще один такий самий мікроавтобус або ще один автобус більший за обсягом, оскільки досить часто ми їздимо усім складом нашої громадської організації, як от коли ми їздили до Прилук на вшанування пам'яті всіх загиблих Чернігівської області, і тоді цього мікроавтобусу для нас замало, адже не зможуть поїхати всі".

Павло Глушко, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту: "Якщо потрібен транспорт, щоб поїхати кудись на змагання, нам надають автобус і наші діти-спортсмени їдуть без проблем. Ми кожного місяця кудись їдемо на змагання. Наявність такого транспорту у власності громади знімає фінансове навантаження, в першу чергу, з відділу спорту, а також з батьків. Поки місто не мало транспортного засобу, який можна замовити для перевезення дітей на змагання, було набагато складніше, по-друге, стало набагато економніше для бюджету. Нещодавно футбольна школа їздила на чемпіонат області, легкоатлети їздили до Чернігова на забіг. Замовляли цей автобус, коли брали участь у Кубку України з бойового самбо у місті Затока".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: