Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині внаслідок падіння з велосипеда загинула дитина

На Чернігівщині внаслідок падіння з велосипеда загинула дитина фото

Учора о 17-й годині до поліції надійшло повідомлення від мешканки Ічні, яка їхала поза межами населеного пункту на велосипеді разом із двома малолітніми дітьми.

Під час руху неосвітленою ділянкою дороги всі троє впали з велосипеда. Внаслідок цього дівчинка, що їхала на багажнику, тяжко травмувалася. Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла в лікарні. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП на проспекті Перемоги постраждала 3-річна дитина: подробиці На місці події працювала слідчо-оперативна група та керівництво Прилуцького районного відділу поліції. Поліцейські встановлюють всі обставини події. Більше деталей згодом. Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Джерело: https://cheline.com.ua/news/nadzvichajni-podii/na-chernigivshhini-vnaslidok-padinnya-z-velosipeda-zaginula-ditina-280873
© Чeline | cheline.com.ua/

Під час руху неосвітленою ділянкою дороги всі троє впали з велосипеда. Внаслідок цього дівчинка, що їхала на багажнику, тяжко травмувалася. Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла в лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та керівництво Прилуцького районного відділу поліції. Поліцейські встановлюють всі обставини події. Більше деталей згодом.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Джерело: cheline.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: