Завантаження ...
banner
banner

Отаман козацького полку щодо обшуків на навчальній базі

Громадське TV Ніжин.
На навчальній базі ніжинських козаків, силами правоохоронців був проведений обшук. Знайшли гранати і зброю. Володимир Ювко заявляє, що обшук був проведений в порушення процедур

На навчальній базі ніжинських козаків, силами правоохоронців був проведений обшук. Знайшли гранати і зброю.

Отаман козацького полку Володимир Ювко заявляє, що обшук був проведений в порушення процедур. А саме, його, як відповідального за приміщення, до зони обшуку не допустили. А потім знайшли гранати там, де на думку отамана, бути не могло в принципі.

Понятими взяли двох жінок, які є мешканками навколишніх сіл, і звісно, відрізнити гранату від іншої схожої залізяки, вони теж не спроможні, каже Володимир Ювко.

В результаті Ніжинських козаків звинуватили в постачанні зброї до міста Чернігова, де закінчується вже передвиборча кампанія.

Так, цей обшук і знахідки напряму пов’язані з довиборами у Верховну Раду в Чернігові. Днями раніше заарештували Олександра Породька, який напряму був пов’язаний з козацьким полком. Він тренував бійців для захисту України, які після навчання їхали в АТО. Олександр з однодумцями створив навчальний центр на базі території, яка була віддана в оренду Козацькому полку.

Олександр Породько на час передвиборчої кампанії в Чернігові пішов підробити в охорону до кандидата Геннадія Корбана. Правоохоронці в Чернігові заарештували його за носіння вогнепальної зброї. Після того, як Олександра ув’язнили, йому навісили ще й телефонний тероризм та мінування об’єктів.

А власне насправді, ми бачимо наслідки прямого силового протистояння між кандидатом Ігоря Коломойського і Петра Порошенка. І в хід тепер йдуть всі методи. І люди тут не в рахунок, це матеріал для досягнення мети.

Громадське TV Ніжин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: