Завантаження ...
banner
banner

Шахраї видумали нову схему обману, пов'язану з вакцинацією

Шахраї видумали нову схему обману, пов'язану з вакцинацією фото

Як повідомляє пресслужба "ПриватБанку" під приводом державних виплат за вакцинацію шахраї намагаються вкрасти особисті дані. Вони надсилають повідомлення та пропонують перейти за посиланням на фальшиву сторінку сайту та заповнити особисті дані, а також реквізити банківських карток.

За даними банку, вже зафіксовано випадки, коли клієнтам через месенджери, електронну пошту та СМС надходить повідомлення про доступні виплати за вакцинацію на кілька тисяч гривень. Далі шахраї пропонують перейти за посиланням на фальшиву сторінку сайту та заповнити особисті дані, а також реквізити банківських карток. 

У «ПриватБанку» просять не відкривати такі повідомлення від шахраїв та не реагувати на подібні привабливі повідомлення про грошові компенсації чи виплати.

Також у жодному разі не можна вводити свої особисті дані або дані платіжних карток на підроблених сайтах чи мобільних сервісах.

Нагадаємо, ініціатива президента виплачувати кожному вакцинованому українцю 1000 грн поки що у розробці. Точну дату запуску оголосять пізніше.

Джерело:https://www.uezd.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: