Завантаження ...
banner
banner

Мешканці Ніжинської громади зможуть реалізувати власні ідеї за фінансової підтримки міськради

Мешканці Ніжинської громади зможуть реалізувати власні ідеї за фінансової підтримки міськради фото

Уже в наступному році мешканці Ніжинської громади зможуть реалізувати власні ідеї за фінансової підтримки міської ради. Відповідне рішення було прийняте на сьогоднішній сесії.

Розмір співфінансування з міського бюджету складатиме 50%, інші 50% мешканці зможуть зібрати за рахунок благодійних внесків, які перераховуватимуться через спеціально створену веб-платформу (краундфандинг).

Про це повідомляє Ніжин Інвестиційний

Проекти можуть стосуватися реконструкції та створення дитячих та спортивних майданчиків, створення нових громадських просторів, а також проекти у сфері спорту, медицини, соціального захисту. На зазначену ініціативу було закладено 1,3 млн. грн. на наступний рік. За ці кошти буде реалізовано близько 7 проектів.  Деталі щодо подачі та розгляду проектів опублікують згодом.

Довідково:  Краудфандинг (англ.Crowdfunding, crowd —  громада, гурт, funding — фінансування), тобто «Фінансування громадою» — це співпраця людей, які добровільно об'єднують свої гроші чи інші ресурси разом, аби підтримати зусилля інших людей або організацій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: