Завантаження ...
banner

У Ніжині завершився сезон благодійного ярмарку

У Ніжині завершився сезон благодійного ярмарку  фото

Кінець листопада, 28 число, завдяки гарній, теплій погоді у Ніжині біля Покровської церкви провели традиційний  благодійний ярмарок – останній цього року.

« Відвідало захід  багато жителів міста, здається, всі йшли додому задоволені. Дякуємо за допомогу отцю Михайлу та матінці Дарії, а також волонтерам Червоного Хреста. Дякую всім за активну участь, - каже організатор даного благодійного заходу Наталія Саєнко, керівник ніжинської міської організації Червоного Хреста.

Повідомляє mynizhyn.com
За словами Наталії Саєнко – сезон благодійного ярмарку завершили. Наступні відновлять  у новому році, коли потепліє.

 " Це - сімнадцятий. Започаткували даний захід у Ніжині три роки тому, -  розповіла  Наталія Миколаївна, - Коли переїхали в менше  приміщення, з досить великого, що знаходилося за  адресою по  вул. Об'їжджа. Там дві кімнати були під «гуманітаркою». Постало питання – де їх розмістити. От і виникла ідея роздати. Ініціативу підтримав отець  Михаїл. І от, вже третій рік співпрацюємо у цьому напрямку. Основна категорія людей, які відвідують даний захід,  соціально - незахищені верстви населення. Речі, які роздаємо – це і одяг, і побутова техніка, постільна білизна, тощо…(і б.у, і нова) Серед волонтерів - жінок, у нас є два чоловіки, це водії, які допомагають привозити гуманітарку, та розвантажувати. Хочу зазначити, що охоче приносять на ярмарок речі й ніжинці…»

Тетяна Марченко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: