Завантаження ...
banner

З'явилася нова музична композиція про Ніжин. Автор розповів про її створення

 З'явилася нова музична композиція про Ніжин. Автор  розповів про її створення фото

З'явилася нова музична композиція про наше місто - пісня "Ніжин Розквітай". Автор шедевру ніжинець Валерій Гавриленко. Валерія знають як політика, громадського діяча і підприємця, але мало хто знає, що він займається музикою та неодноразово ставав лауреатом Всеукраїнських премій. Ще одне мистецьке хобі — написання клубної танцювальної електронної музики, на яку монтують кліпи.

 Валерій Гавриленко розповів журналістам mynizhyn.com , що надихнуло до створення пісні та хто трудився над нею. " Надихнуло те, що у нас немає креативної, сучасної пісні про Ніжин. Оцінка – за слухачами, - каже він, - Якщо народ оцінить, то хотів би щоб вона була візитівкою Ніжина. В мережі вона з’явилася сьогодні. Записувалася літом. А сам трек записаний давно – 1.5 роки тому. Написавши його, дав послухати відомим музикантам. Отримав  зауваження (ав. посміхається),  що потрібен текст. Вималював бачення слів...і текст народився. Його  написала дуже талановита молода дівчинка - Катя Проколійко. Вона зробила це бездоганно. Далі шукав хто ж  буде співати. Знайшлися і голоси. Пісню заспівав колектив "Співаночка" нашого Ніжинського Будинку дітей та юнацтва (керівник Марина Титова)…Записав - Vitaly Mc'Lay Mix (Віталій Міклушов). А  реп зачитав я".
Композицію Валерій виклав у мережі фейсбук простим колажем (фотосвітлинами міста). "Якщо пісня піде в народ, тоді будемо шукати можливості для того, аби зняти повноцінний, професійний  відеокліп. Зробити це,звісно, буде дорого. Тому, у фейсбуці – бюджетний варіант. Презентація пісні відбудеться на щорічному, традиційному новорічному концерті, який планується наприкінці грудня.", -  зазначає Валерій. 

Тетяна Марченко

На фото - Катя Проколійко, автор слів до композиції "Ніжин Розквітай"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: