Завантаження ...
banner
banner

Горе батьки у Ніжині напились та побились, залишивши без догляду маля

Горе батьки у Ніжині напились та побились, залишивши без догляду  маля фото

Учора, 07 грудня, відбулося позачергове засідання виконкому, де було прийняте термінове рішення - про негайне відібрання дитини та затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність відібрання малолітньої дитини.

Журналістам сайту Нежатин стали відомі  стали відомі подробиці, які передували цьому непростому рішенню:

Напередодні до служби у справах дітей ввірвався дзвінок з повідомленням від дільничого про те, що в одному з будинків Ніжина батьки вчинили бійку, а грудне немовля не втихаючи плаче.

Мобільна бригада в складі працівників служби у справах дітей та представників правоохоронних органів виїхала за вказаною адресою. Батьки були у стані алкогольного сп’яніння. 2-місячне маля,  плакало, залишене без догляду. Дитину вилучили у батьків, і вже наступного дня, згідно закону, було прийнято відповідне рішення про влаштування цієї дитинки до патронатної родини Ніжина. У цій родині маля може перебувати до 6 місяців.

Далі – залежить від горе-батьків: якщо вони одумаються, немовля повернуть в родину. Якщо ні – на  дитину чекає дитячий будинок у Прилуках…

2-місячне малятко – це третя дитина в цій сім’ї. Двоє старших діток з батьками не живуть, їх забрала до себе бабуся з іншого міста… Мабуть, старшим теж жилося з рідними батьками несолодко…

Ми не можемо нікого засуджувати. Прохання: бережіть своїх дітей! Вони – найцінніше, що у нас є! Ніяке задоволення від алкоголю не варте того, щоб забувати про своїх дітей!

Фото ілюстроване

Читати по темі: Мати залишила дитину у Ніжинському пологовому будинку

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: