Завантаження ...
banner
banner

Ніжинщина долучилася до акції "Відповідальність починається з мене"

Метою проведення даної акції є виявлення фактів порушень чинного законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів

З початку року Ніжинський район активно долучається до участі у Всеукраїнській інформаційно-просвітницької акції «Відповідальність починається з мене». Метою проведення даної акції є виявлення фактів порушень чинного законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів, обстеження вулиць населених пунктів на предмет наявності зовнішньої реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

24 липня представники служби у справах дітей, сім’ї, молоді та спорту, ЦСССДМ, сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації та відділу кримінальної міліції у справах дітей МВ УМВС відвідали черговий населений пункт району - с. Вертіївка. Під час перевірки місць торгівлі, які реалізують алкогольні та тютюнові вироби, було проведено роз’яснювальну роботу, щодо недопущення продажу зазначеної продукції неповнолітнім, а також розміщено соціальну рекламу та попереджено про відповідальність тих осіб, які здійснюють торгівлю з порушенням законодавства.
 
Загалом за лютий-червень 2015 року відповідними службами було проведено шість спільних рейдів патрулювання населених пунктів району.
В ході здійснених перевірок фактів продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім не виявлено.

Андрій Штайнеккер,
головний спеціаліст з питань сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: