Завантаження ...
banner

Учні ЗОШ № 11 достойно представили Ніжин на Всеукраїнському конкурсі

Учні ЗОШ № 11 достойно представили Ніжин на Всеукраїнському конкурсі фото

Щорічний Всеукраїнський конкурс для дітей та юнацтва "Збережемо спадщину – збережемо Україну" - завершився. Визначено і переможців. Цей конкурс спрямований привернути увагу дітей і юнацтва до історичної спадщини та пам’яток архітектури України не тільки відомих, але і загублених у часі.За умовами конкурсу, учасникам пропонували розповісти (у доступний їм спосіб) про цікаві факти з Історії їх місцевості. Було започатковано і нові номінації аби історії давнини набули сучасного вираження у відео знятих на телефон або цифрових ілюстраціях.

"Учні нашої школи - ПЕРЕМОЖЦІ! Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу для дітей та юнацтва "Збережемо спадщину – збережемо Україну", який організовано Українським товариством охорони пам’яток історії та культури у співпраці з Всеукраїнським товариством "Просвіта" імені Тараса Шевченка, громадськими організаціями "Інвестиції у спадщину і культуру" та "Зодче Коло", АТ "Укрзалізниця" за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики України., - повідомляє  директор Ніжинської ЗОШ № 11  Олег Манойленко, - Ми не могли не взяти участь у конкурсі, адже Ніжин - це наш історичний скарб, який ми маємо подарувати всій Україні. Славімо його!
Цього року кількість учасників досягла майже 600 чоловік, а робіт понад 600 6 місяців напруженого очікування, сотні "вподобайок", як свідчення підтримки наших учнів, і ось вона солодка мить перемоги. Імена переможців: Шара Дар'я (номінація малюнок) - 2 місце Білоус Дар'я (номінація відео) - 2 місце Леонтьєва Валерія (номінація відео) - 1 місце Ніжин бере одразу 3 перемоги. Висловлюємо подяку нашим експертам-консультантам Олександр Морозов та Roman Zheliezko. Попереду урочиста церемонія нагородження... Далі буде."
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: