Завантаження ...
banner
banner

Ніжин претендує на перемогу у престижній туристичній премії

 Ніжин претендує на перемогу у престижній туристичній премії фото

Серед претендентів на перемогу в конкурсі Ukraine Tourism Awards 2021 – відразу три міста, які розташовані на території Чернігівської області: Чернігів, Ніжин і Славутич. Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України, яку організовує Державне агентство розвитку туризму спільно з громадською спілкою VISIT Ukraine та Київською Туристичною Асоціацією.

Усього передбачено визначити переможців у 14 номінаціях: доступність об’єктів туризму, найкращий заміський комплекс, найкращий гід, відкриття у готельній сфері, найкращий туроператор, найкращий блогер і навіть найкращий борщ тощо.У номінації Місто мого серця – 25 претендентів на перемогу: Херсон, Полтава, Кам’янець-Подільський, Маріуполь, Харків, Збараж, Кривий Ріг, Одеса, Івано-Франківськ, Кропивницький, Умань, Вінниця, Миколаїв, Суми, Запоріжжя, Черкаси, Тернопіль, Трускавець, Нова Каховка, Львів, Чернівці, Буча, Славутич, Ніжин і Чернігів.

Ось як представлені міста  на сайті премії:

Славутич. У вас точно є багато причин, щоб дізнатися про місто нових ідей. Славутич – наймолодше місто України, збудоване внаслідок аварії на Чорнобильський АЕС. Сьогодні Славутич це «Мала культурна столиця України 2021», яка прагне стати ідеальним містом для митців та активістів, науковців та програмістів, які мають інноваційні ідеї та розробляють їх у проєкти.

Ніжин – історичне місто, насичене визначними подіями, відомими людьми, загадковими легендами, вражаючими історіями, унікальними місцями. Ніжин – незабутнє поєднання стародавнього, розміреного, спокійного міського життя з нестримною динамікою та рухом сучасного, розвиненого міста. Ніжин – місто, перебування в якому – це подарунок для тебе!

Чернігів. Одне із пріоритетних завдань – сфера туризму, популяризація міста, системна робота у сфері гостинності, промоція міста, створення комфортних умов як для мешканців, так і гостей міста. Чернігів – місто комфортного відпочинку, проживання та перебування.

Підтримати Чернігів, Ніжин або Славутич можна тут. Встигнути потрібно до 23:59 середи, 15 грудня. За підсумками голосування буде визначено троє фіналістів, серед них переможця виберуть члени професійного журі. Церемонія нагородження відбудеться 17 грудня 2021 у Києві.

Крім того, у номінації «Найкращий борщ» серед 8 номінантів є чернігівський ресторан «Рівер Сайд», а у номінації «Найкращий природний парк» – парк природи «Беремицьке», що поблизу Остра Чернігівської області.

За інформацією 0462.ua/news

фото із соцмережі

Читати по темі:

«Ніжинський огірок» - переможець!

Панорама Ніжина у готелі "Ніжин". Як вам?

Таке є тільки в Ніжині…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: