Завантаження ...
banner
banner

Ніжинок запрошують на українсько-польський жіночий форум

Ніжинок запрошують на українсько-польський жіночий форум  фото

Будуть говорити про становище жінок в Польщі та Україні, досягнення та прорахунки жіночого руху, дієві практики тощо.

Шановні ніжинки! Запрошуємо Вас на українсько-польський жіночий форум "Боротьба за права жінок в Польщі та Україні".  Будемо говорити про становище жінок в Польщі та Україні, досягнення та прорахунки жіночого руху, дієві практики тощо. Спікерка - голова громадської організації Асоціація молодіжних ініціатив Олькуша "Simo", громадська діячка та активістка Ольга Каміонка! 100-відсотково буде цікаво!

Повідомляє Ніжинський "Інтерактивний скансен"

Реєстрація за гугл-формою:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLScOrImZR61TkP.../viewform

Проєкт "Інтерактивний скансен" виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Ніжинська ТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

#АЖЛ #DOBRE #НДІ #НіжинськийдержавнийуніверситетіменіМиколиГоголя #ГОНіжинськаГільдіямитців #ГОНіжинськеархеологічнетовариство #ГОМістоN

Возможно, это изображение (1 человек и текст)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: