Завантаження ...
banner
banner

Ніжин відвідав міністр внутрішніх справ України

Ніжин відвідав міністр внутрішніх справ України  фото

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський вручив сьогодні ключі від житла десятьом рятувальникам зі Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Урочистості з цієї нагоди та нагородження особового складу відзнаками Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій відбулись сьогодні у Ніжині, де Міністр перебував з робочим візитом.

 

Денис Монастирський разом з т.в.о. голови ДСНС Сергієм Круком, головою облдержадміністрації В’ячеславом Чаусом, міським головою Ніжина Олександром Кодолою оглянули авіаційну техніку та ангари для її зберігання й обслуговування, реконструйовані казарми, де проживають службовці частини, обговорили плани щодо розгортання роботи сервісного центру спеціальної авіації саме у Ніжині, а також побудови злітно-посадкового майданчика біля Чернігівської обласної лікарні, розглянули перспективи подальшого будівництва житла для ДСНС.

За словами Дениса Монастирського, розвиток аеромобільної евакуації в Україні — один з пріоритетних проєктів Президента Володимира Зеленського та Уряду України.

— Спеціальний авіаційний загін оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, що базується в Ніжині - один з найкращих підрозділів та особлива гордість Чернігівщини. Особовий склад загону завжди там, де ситуація найскладніша і потребує максимально швидкого реагування, не залежно чи це в Україні, чи за її межами,  зазначив у ході зустрічі з особовим складом САЗ В’ячеслав Чаус. Він висловив вдячність кожному рятувальнику за мужність та відданість обов'язку та передав командиру загону Івану Коробці сертифікат на покращення матеріально- технічної бази частини.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

( Головне фото: nizhynrada.gov.ua)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: