Завантаження ...
banner

У кожного міста своя історія, а у Ніжина – вона особлива..

У кожного міста своя історія, а у Ніжина – вона особлива.. фото

У Ніжині років десять тому започаткували гарну традицію - перед Новим роком проводити особливий концерт. Захід святковий й благодійний, за участю харизматичних та яскравих особистостей, серед яких посадовці, керівники та працівники управлінь та відділів, організацій. Не відступаючи від традиції, 23 грудня у міському будинку культури це свято відбулося. Цього року- під назвою "Моя історія"

Видовище неймовірне! Люди, яких знаємо, як серйозних керівників «у краватках» показали себе у нових амплуа: артисти подарували публіці свої чарівні виступи - танці, акторську гру, пісні та гру на музичних інструментах.

Повідомляє Mynizhyn.com

 «Родзинкою» святкової феєрії було те, що вперше вів цей захід сам очільник Ніжина. Олександр Кодола був ведучим заходу  з чарівною і неперевершеною Антоніною Купрій.

Ніжин ще раз довів - він епіцентр талантів та креативу!

фото Mynizhyn.com та nizhynrada.gov.ua

відео з мережі фейсбук

 

.1

................................................................................................................................................................................................................

......................................................................................................................................................................................

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: