Завантаження ...
banner
banner

Післяноворічні "розваги" у Ніжині

Післяноворічні  "розваги" у Ніжині фото

Заступник начальника комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Андрій Гомоляко повідомив про два неприємні інциденти, які трапилися 1 січня зранку.

У першому випадку купка хлопців, прогулюючись сквером Гоголя, вирішила погратися зі щитовою.  Вони відкрили залізну коробку, вже збиралися поклацати перемикачами.

На запитання А. Гомоляки, що вони збираються зробити, розбишаки відповіли: «Хотілося подивитися, як вмикається і вимикається світло».

Добре, що працівник КП «ВУКГ» опинився поруч у потрібний момент і встиг припинити дивну розвагу.

Другий випадок взагалі важко пояснити. Два дорослі чоловіки, гуляючи вулицею Гоголя, зупинились біля зачинених торгових яток з незвичайною метою – один з них вирішив справити малу потребу прямо поза яткою. На очах у перехожих. На годиннику було пів на десяту ранку. Тобто білий день.

Представник комунальної служби намагався присоромити несвідомих громадян, які, вочевидь, були напідпитку. Але вони своєї провини не визнавали, робили вигляд, що просто дихають свіжим повітрям.

А. Гомоляко зняв даний інцидент на відео. На запитання журналіста «УН», які подальші дії комунального підприємства, відповів: «Чоловіків на відео впізнали не тільки я, а й мої колеги. Це доволі відомі люди у місті.  Я вже звернувся до поліції та Муніципальної варти з проханням провести роз’яснювальну роботу, можливо, вжити якихось інших заходів.  Даний інцидент потрібно оприлюднити, аби люди зрозуміли: так вчиняти не можна!». 

Сайт «УН» Валентина Савчук

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: