Завантаження ...
banner
banner

"Коляда вже на порозі" або майстер-клас від маленьких ніжинців

"Коляда вже на порозі" або майстер-клас від маленьких ніжинців фото

Дітям і дорослим подобаються різдвяні традиції й обряди, вони з нетерпінням чекають на проведення різдвяних розваг. Колядки, традиційний вертеп, засівання «на щастя та здоров’я» зберігає зв’язок поколінь, культуру наших предків. Однією з традиційних розваг у закладі дошкільної освіти є святкування Різдва.

Вихованці закладу дошкільної освіти №13 "Берізка" разом із майстринею Світланою Старостенко створили Різдвяну казку. Педагоги та батьки також долучились і разом з дітками виготовяли атрибути і декорації, костюми персонажів за сценарієм, розучували музичний народний фольклор: колядки, щедрівки.

Педагоги Парубець Н.Г., Костандова І.В., Дяченко А.В. за традицією разом із дітками старшого дошкільного віку долучилися до створення Різдвяних Янголів.

Ось вони - святково вбрані діти і вихователі , у вишуканих вишиванках зібралися у затишній «Чомусиковій» та «Калиновій» світлицях. Під ніжні мелодії українських народних пісень , цікаві оповідки Світлани Василівни, закипіла творча робота. Цього дня діти і дорослі відкрили для себе створення та розмальовування Різдвяних Янголят . Які ж чудові вони вийшли, створені щойно як неповторне багатство, безцінний скарб. Щасливі учасники цього святкового дійства щиро дякували майстрині та ще й кутею пригостилися .

Читати по темі: Сонце повертає на літо, зима - на мороз, а у Ніжині вже колядують

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: