Завантаження ...
banner
banner

Водії, у дітей тривають літні канікули

Державтоінспекція м. Ніжина нагадує водіям про те що у навчальних закладах міста Ніжина та Ніжинського району тривають літні канікули, тому багато вільного часу діти проводять на вулицях.

Державтоінспекція  м. Ніжина нагадує водіям про те що у навчальних закладах міста Ніжина та Ніжинського району тривають літні канікули, тому багато вільного часу діти  проводять на вулицях. 
 
Як свідчить статистика, щороку значне зростання дитячого дорожньо-транспортного травматизму спостерігається як раз під час канікул.
 
Зважаючи на це, Державтоінспекція м.Ніжина закликає водіїв бути особливо уважними під час руху поблизу місць відпочинку дітей, заздалегідь знижуйте швидкість, не робіть обгін транспорту, зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Адже поведінку дитини важко передбачити, і вона може несподівано вибігти на дорогу.
 
Ми впевнені, що лише спільними зусиллями можна вирішити таку гостру проблему сьогодення, як травмування дітей в автопригодах. Це завдання дорослих - гарантувати дітям безпеку та дати можливість провести щасливі та безаварійні канікули.
 
Cтарший  інспектор ДПС Ніжинського ВДАІ
старший лейтенант Крошка В. М.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: