Завантаження ...
banner
banner

Учні 5-11 класів ніжинських шкіл переходять на дистанційне навчання

Учні 5-11 класів ніжинських шкіл переходять на дистанційне навчання фото

Через стрімкий ріст захворюваності учні ніжинських шкіл 5 - 11 класів з 28 січня навчатимуться дистанційно. Позашкілля також припиняють очне навчання. Навчання учнів 1-4 класів буде очним. Дошкілля працюватиме у звичному режимі. Таке рішення прийняли на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету.

Начальник управління освіти Валентина Градобик повідомила, що у зв'язку із захворюваністю на коронавірус ЗОШ №17– вже на дистанційному навчанні, та 15 класів інших навчальних закладів теж пішли на дистанційку.
Нині ростуть показники  захворюваністі ще й на ГРВІ. Всього станом на вчорашній день по школах відсутні 1440 дітей (20, 1%). Найменша відвідуваність: №7 -144 (22,7%), ЗОШ №10 -336 (33.8%) ЗОШ №13 - 76 (25%), міський ліцей - 55(20,9)
Начальник управління освіти зазначила, що у листі від обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ рекомендують призупинити навчальний процес та перейти на онлайн навчання. Аби перервати «ланцюжок захворюваності» у  ніжинських школах дистанційна форма навчання триватиме щонайменше два тижні.

Бережіть себе та рідних! Не хворійте!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: