Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині зустрічали міжнародних партнерів

У Ніжині зустрічали міжнародних партнерів фото

28 січня до Ніжинської міської ради завітали представники Global Communities та програми DOBRE. Зокрема Global Communities представляв Джером Сігамані, старший директор організації та Наталія Сафронова – регіональний координатор Програми DOBRE у Чернігівській області.

Як зазначено на сайті Ніжинської міської ради, основною метою візиту було знайомство з Ніжинською громадою та пропозиція долучитися до реалізації цьогорічних проектів Global Communities. 

Міський голова Олександр Кодола зазначив: "Ми дуже цінуємо нашу співпрацю з програмою DOBRE й взагалі фондом USAID. Наша системна й масштабна співпраця з головними міжнародними партнерами почалася більше року тому і ми щиро вдячні за підтримку! Багато чого реалізовано, дещо вже можна побачити, чимало проектів в стадії реалізації. Тому ми розраховуємо на тісну, плідну, взаємовигідну роботу й надалі".

Серед реалізованих та запланованих проектів у Ніжинській громаді є:

- Покращення мобільності надання соціальних послуг (велосипеди для Ніжинського територіального центру соціального обслуговування, захисні жилети, станції для ремонту велосипедів, велостоянки)

- Торгівельно-ярмарковий простір;

-  Відкритий молодіжний простір;

- Оновлення сесійної зали;

- Туристичний кластер «Місцями козацької сили»;

- Інтерактивний скансен;

- Закупівля транспорту для ямкового ремонту доріг;

- Проект реконструкції Набережної;

Читати по темі: У Лосинівці відкрили нову комунальну установу. В планах - мобільний кінотеатр та бізнес-парк

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: