Завантаження ...
banner
banner

Творча Туса Ніжина знайомить зі своїми талановитими учасниками

Творча Туса Ніжина знайомить зі своїми талановитими учасниками фото

Проект відбудеться 17 лютого о 10:20 — у ЗОШ №10 (казкові мандри із Сергієм Пантюком) та о 20.00 у кафе "LEGRAND". Організатори заходу — ГО Творчо-спортивне об'єднання "ШиКо". Даний проект об'єднує творчі особистості та дає можливість показати свої таланти.

Дмитро Пономаренко (м. Ніжин) — талановитий, неординарний художник, який бере натхнення звідусіль: із зовнішнього світу та із внутрішнього.  Закоханий у стиль сюрреалізму. Роботи Дмитра можна буде побачити на заходi, який відбудеться в кафе "LEGRAND" м.Ніжин 17.02.2022р. о 20.00.

Дмитро Нєчай (м. Чернігів) — автор виконавець, композитор.

Андрій Колот (м. Ніжин) — автор- виконавець, переможець багатьох творчих конкурсів. Прем'єру авторської пісні «Пробач» можна буде почути на заходi, який відбудеться в кафе "LEGRAND" м.Ніжин 17.02.2022р. о 20.00.

Дмитро Мамчур (м. Чернігів) — літератор. Ознаймитись зі світоглядом Дмитра можливо за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=It6GRyKGWDs,а послухати вірши можливо буде на концерті, який відбудеться в кафе "LEGRAND" м.Ніжин 17.02.2022р. о 20.00.

Олег Кошевий (м. Ніжин) — автор- виконавець, поет. Авторські пісні можна буде почути на заходi, який відбудеться в кафе "LEGRAND". 

Авторська пісня "Тримайся": https://music.youtube.com/watch?v=XyVrrGfK9O0&feature=share

Дмитро Лінартович з гуртом "СЕРЦЕ" (м.Київ) -  актор театру та кіно, виконавець своїх пісень.

Кількість місць обмежено, бронювання за тел. 0963316169.

Матеріал зі сторінки: Олег Кошевий

По темі: Ніжин запрошує талановитих людей взяти участь у Творчій Тусі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: