Завантаження ...
banner
banner

Юний фотограф з Ніжинщини виборов на конкурсі призові місця

Юний  фотограф  з Ніжинщини  виборов на конкурсі  призові місця фото

Олег Кичко з Вертіївки за підсумками обласного етапу Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна» виборов призові місця.

 

Олег отримав: І місце у номінації «Жанрове фото» (світлина «Під надійним крилом»), у номінації «Живий світ» (фото тварин та рослин) - ІІ місце (світлина «Городина в сонячному світлі»); у номінації «Пейзаж» - ІІІ місце (світлина «Вечір надворі, сонце сідає»).

                                           "Яблучко від яблуньки..."

Олег – син відомого фотографа та журналіста з Ніжина – Валерія Кичка. З татом хлопця журналісти  Mynizhyn.com поспілкувалися й дізналися: Олег учень 8 класу Вертіївської загальноосвітньої школи. Фотоапарат у руках хлопця -  з раннього дитинства:  «Виходять досить цікаві кадри. У нього своє бачення… Любить фотографувати природу: у нас вдома багато свійських тварин, а в селі гарні краєвиди. Відпочивали родиною у Львові, Олег зробив світлину, здається на перший погляд, звичайного вікна…Але вбачив у ньому особливий зміст – «Вікно, яке багато бачило!». Відправили фото на конкурс – перемога. Взагалі, Олег на  фотоконкурсах бере участь неодноразово, і перемагає. За одну з таких перемог отримав путівку до Артеку (Пуща Водиця). Любить спорт. Займається вільною боротьбою. Відвідує Клуб Боротьби  "Фрістайл" КСК "Громада" - розповідає Валерій про свого сина.

Вітаємо Олега з перемогою у конкурсі!

фото - переможці

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: