Завантаження ...
banner
banner

Ніжинському талановитому хореографу хочуть присвоїти почесне звання

Ніжинському талановитому хореографу хочуть присвоїти почесне звання фото

На черговому засіданні виконавчого комітету підтримали клопотання що до присвоєння почесного звання «Заслужений працівник культури України» Вікторії Вишневій, керівнику колективу зразкового ансамблю танцю "Вікторія" Ніжинського міського будинку культури.

Колектив на чолі з талановитим керівником високо несе честь міста в Україні та за кордоном. За 25 років свого існування, під керівництвом талановитого хореографа, колектив здійснив десятки успішних міжнародних творчих поїздок до Італії, Греції, Туреччини, Сербії, Болгарії, Чорногорії, Польщі, Македонії, Білорусі, Молдови та інших країн.
ЗАТ «Вікторія» є неодноразовим переможцем міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів, володарем гран прі, учасником міжнародних мистецько-творчих проектів, заходів, що відбуваються в Україні, в Чернігівській області, Ніжині. 
Клопотання підтримано. Далі піде на розгляд в Чернігівську обласну державну адміністрацію. 

Повідомляє Mynizhyn.com

Довідково (uk.wikipedia):  Заслужений працівник культури України  — державна нагорода України — почесне звання України, яке надається Президентом України відповідно до Закону України «Про державні нагороди України». Згідно з Положенням про почесні звання України від 29 червня 2001 року, це звання присвоюється:працівникам культурно-освітніх закладів, театрально-концертних і циркових організацій, редакцій, видавництв, підприємств поліграфії, кінофікації, архівів, охорони пам'яток історії та культури, туристично-екскурсійних установ і організацій, активістам культурологічних громадських організацій і товариств, учасникам професійних та аматорських художніх колективів, іншим працівникам культури за вагомий внесок у розвиток духовної культури, популяризацію у світі культурно-мистецької спадщини України. 

Читати по темі: Професор Гоголевого вишу отримала високе звання

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: