Завантаження ...
banner

На ніжинському "Мосту закоханих"

На ніжинському "Мосту закоханих" фото

Графський парк. Тут знаходиться місток кохання. Він буквально завішаний сотнями замків. Їх залишають пари на знак свого світлого почуття. До речі якось спробували порахувати – вийшло до 1000…

Закохані пишуть свої імена на замку, защіпають його на огорожі, а ключ кидають в річку як свідчення вічної любові, або забирають зберігаючи, як реліквію. Коли та хто свій перший замок туди прикріпив достеменно невідомо. Для закоханих здійснити даний ритуал саме на цьому мосту здається особливо бажаним, і з кожним роком кількість таких символів вірності збільшується. Найвідоміші такі мости кохання є у Парижі та Венеції. Відомий і Тумський у Вроцлаві.

Під час відвідин журналістами цього місця – прогулювалася ніжинське подружжя Корнієнків зі своїм первінцем. Вони залюбки погодилися розповісти про себе. Анжела та Євгеній родом з Ніжинщини. Він - із Заньок, вона -  із сусідньої Великої Кошелівки. Розповіли : "Купили будинок.Оселилися у Ніжині. Створили родину три роки тому, до цього 10 років зустрічалися. Це плід нашого кохання (показують на коляску) - синочок Костянтин..."
Анжела та Євгеній поділились думками про секрет міцних відносин: "Взаєморозуміння, поступатися одне одному в різних житейських ситуаціях". На питання - Як зароджується кохання? Євгеній відповів -"Мабуть, людей доля зводить!" Анжела додала: "Зароджується кохання із симпатії, а потім пізнаєш людину, закохуєшся". На Валентина подружжя якихось особливостей у вітанні не мають. "Але все ж традицію підтримуємо, - каже Женя, - Це, звісно, потрібно робити, аби сірі будні не з'їли кохання - посміхається він, та продовжує, - Раніше відвідували театр, ходили в кіно, кафе. Тепер у нас Костик, тож святкуємо вдома. Обов'язково дарую дружині квіти".  Анжела уточнює: "Люблю орхідеї, у мене їх ціла колекція . Подарунок від чоловіка!"

Шановні читачі ми навмисне розмістили цей репортаж у переддень закоханих, аби ви поділились власними історіями свого кохання, які наш сайт залюбки розмістить 14 лютого. Надсилайте на нашу електронну адресу mynizhyn.com@gmail.com : За найкращу історію – отримаєте подарунок – сертифікат в ресторан «Рибацький Хутір».


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: