Завантаження ...
banner
banner

До надзвичайників Коропа в гості завітали майбутні юні рятувальники

До надзвичайників Коропа в гості завітали майбутні юні рятувальники фото

"Людина героїчної професії", - так називають рятувальників. Для того, щоб стати хорошим рятувальником, необхідно мати міцне здоров’я, бути готовим працювати в складних умовах і робити все, щоб допомогти людям, що потрапили в біду.

15 лютого до рятувальників 9-го Державного пожежно-рятувального посту ГУ ДСНС України у Чернігівській області, що в смт Короп, завітали юнаки, які в майбутньому хочуть стати справжніми надзвичайниками. Фахівці "Служби порятунку" продемонстрували підліткам пожежні автомобілі, які знаходяться у частині, розповіли для чого призначене спеціальне обладнання, а також, як їм користуються вогнеборці у своїй повсякденній роботі. Хлопці мали змогу посидіти в салоні пожежної машини, приміряти спорядження та бойовий одяг.

Підлітки з неабиякою цікавістю розпитували про будні ДСНСників, ставили різноманітні питання. Вогнеборці з задоволенням розповідали про свою професію, бойові виїзди, про те, як часто доводиться стикатися з людською бідою через знищене вогнем майно. В свою чергу, юнаки пообіцяли, що в майбутньому обов'язково поповнять ряди мужніх надзвичайників.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: