Завантаження ...
banner

У Ніжині долучилися до акції «Ангели пам’яті»

У Ніжині долучилися до  акції «Ангели пам’яті» фото

18 лютого 2022 року працівники Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників (МЦПРПП) Ніжинської міської ради власноруч виготовили паперових ангелів та долучилися до дев‘ятої тихої акції «Ангели пам’яті», приуроченої вшануванню Героїв Небесної Сотні.

Ініціатори акції – відома українська співачка та громадський діяч Анжеліка Рудницька і мистецька агенція «Територія А», які 2014 року започаткували символічну традицію згадувати загиблих за Україну білими ангелами.

"Щороку українці у всьому світі створюють тисячі витинанок із білого паперу, які символізують загиблих за Україну і нашу спільну болючу пам’ять та віру в перемогу світла над темрявою. Паперових ангелів у Києві розвішують на деревах, що були свідками розстрілу мирних українців, котрі відстоювали своє право за гідність. З кожним роком кількість міст та громадян, які долучаються до акції збільшується. Дякуємо усім, хто підтримує нашу ініціативу, не дає зачерствіти своєму серцю і звіряє своє життя із відчуттями найстрашніших днів в новітній історії України", - повідомляє Alekseevna Inessa.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: