Завантаження ...
banner
banner

Ревізія проведення ремонту у школах Ніжина

10 серпня, міський голова Ніжина Анатолій Лінник разом з керівництвом відділу освіти та журналістами перевірили хід виконання ремонтів у навчальних закладах міста. Цього разу це були 15-а та 10-а школи, а також дитячий садок №13.

Ремонт у школах ніжина


У понеділок, 10 серпня, міський голова Ніжина Анатолій Лінник разом з керівництвом відділу освіти та журналістами перевірили хід виконання ремонтів у навчальних закладах міста. Цього разу це були 15-а та 10-а школи, а також дитячий садок №13. Виконавцем робіт у всіх трьох закладах є КП «СЕЗ».

У 15-й школі, яку відвідали першою, йде заміна вікон на металопластикові. Встановлюють їх у найбільш холодних класах. Роботи по встановленню вікон виконують працівники підприємства, що поставляла вікна, а також працівники КП «СЕЗ». Закінчити заміну вікон у школі мають до кінця тижня.

Анатолій Лінник Ніжин,

В 10-й школі однією з найбільших проблем є підтоплення ґрунтовими водами. Цього року вдосконалили дренажну систему, зробили глибшими дренажні колодязі, замінили в них деякі кільця і, таким чином частково вирішили проблему. А от для повного її усунення потрібно цю дренажну систему окремо під’єднати до міської каналізаційної системи. Вже з середини тижня в школі почнуть і заміну вікон, яку мають завершити до наступного понеділка.

10 школа ніжин, нежин 10 школа
 

У дитячому садку №13 основні роботи – це заміна покрівлі даху. Завезено шифер та руберойд та почато роботи, чому дуже заважає спека. Тим не менше, до кінця серпня роботи планується завершити.

Нагадаємо, цього року в рамках «Міської цільової програми енергозбереження та енергоефективності на 2015-2019 роки» виділено більше 2-х мільйонів гривень, які використовуються, в основному на ремонт дахів, заміну вікон та вдосконалення систем водовідведення.

13 дитсадок ніжин ремонт,



Олександр Малаш

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: