Завантаження ...
banner
banner

На Сіверському напрямку противника зупинено

На Сіверському напрямку противника зупинено фото

Російські окупаційні війська продовжують стратегічну наступальну операцію проти України.

У збройних силах Республіки Білорусь заплановано проведення ротації підрозділів, які виконують завдання з прикриття білорусько-української ділянки кордону. Ворог здійснює спроби відновлення наступальних дій в напрямку на Вишгород. Протягом доби противник намагався просунутися у бік Києва. Успіху не мав, перейшов до оборони.

Окупанти намагаються закріпитися на досягнутих рубежах, здійснюють перегрупування військ та спроби відновити боєздатність своїх підрозділів.

Ворог не полишає спроб оволодіти містом Чернігів, проте, активних наступальних дій не проводить. Здійснює перегрупування військ та намагається організувати логістичне забезпечення, успіху не має.

Авіація противника продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури у Київській, Чернігівській, Житомирській, Вінницькій, Cумській та Донецький областях активно використовуючи аеродромну мережу Республіки Білорусь та окупованого Криму.

Командування Збройних Сил України звертає увагу військових експертів, блогерів та активних користувачів соціальних мереж щодо недоцільності НЕГАЙНОЇ демонстрації наслідків бойових дій, трофеїв, та іншої інформації, що може бути використана в інтересах проведення майбутніх операцій сил оборони.

Разом переможемо! Слава Україні!

Генеральний штаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: