Завантаження ...
banner
banner

В районі готуються до відзначення Дня Державного Прапора та Дня незалежності України

11 серпня 2015 року заступник голови районної держадміністрації Оксана Мелашенко провела друге засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України.

День незалежності ніжинський район, ніжинщина ніжин, нежин крути

11 серпня 2015 року заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела друге засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України.

Були обговорені організаційні питання підготовки та проведення районних урочистих заходів з нагоди державних свят.
 
Оксана Мелашенко довела до відома присутніх, що районні урочистості будуть проведені 23 серпня спільно з Борзнянським районом. Враховуючи пропозиції членів Громадської ради, зокрема, церемонія підняття Державного Прапора та акція «Я-громадянин України» з урочистим врученням паспортів України 16-річним юнакам та дівчатам будуть проведені біля Меморіалу «Пам’яті Героїв Крут» в с.Пам"ятне Борзнянського району, після чого в Крутівському будинку культури відбудеться святковий концерт. Цього ж дня в Крутах, в рамках заходів, заплановано ряд спортивних змагань та розважальних програм для дітей та молоді.
 
Заступник голови райдержадміністрації наголосила на обов’язковому привітанні підопічних стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування в с.Вертіївка. Крім того, учні шкіл привітають зі святом учасників АТО, їх родини та одиноких людей похилого віку за місцем проживання.

neadm.cg.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: