Завантаження ...
banner
banner

Ніжин: дякуємо усім за нашу спільну оборону міста

Ніжин: дякуємо усім за нашу спільну оборону міста фото

Наша головна перевага – це те, що ми єдина українська нація. Треба бути максимально об’єднаними, консолідованими. Маємо всі працювати на перемогу і з кожною годиною її наближати. Дякую кожному, хто поруч з перших хвилин нашої боротьби!

По оперативній обстановці наразі:

Ніч пройшла спокійно. Дякуємо за це нашим захисникам!

Місто забезпечено теплом, світлом, водою. Комунальні служби працюють. Порив води по вулиці Незалежності аварійна служба водоканалу ліквідовує.

Край важка ситуація з пальним залишається.

Просимо з розумінням поставитися до даної ситуації.

Сьогодні центр первинної допомоги продовжує вакцинувати ніжинців від коронавірусу (COVID-19). В наявності є вакцини CoronaVac. За тиждень було зареєстровано 19 хворих на коронавірусну інфекцію.

За ніч в пологовому будинку народилась двійня: 2 дівчинки.

Вчора були передані 150 гуманітарних пакетів для пологового, 75 - для дітей з малозабезпечених сімей та дитяче харчування і засоби гігієни для дітей Ніжинському міському центру первинної медико-санітарної допомоги. Сьогодні буде сформовано 72 пакети для працівників швидкої допомоги.

5 робочих груп моніторили ціни у торговельних точках міста. З власниками проведена роз’яснювальна робота і вони попереджені про заборону необґрунтованого підвищення цін. Робочі групи реагували на скарги та порушення щодо завищених цін, які надходили по телефону 096 393 86 96

Соціальні служби охоплюють якомога більше категорій населення, яке потребує допомоги, їм надаються продуктові набори. Ніхто не буде залишений без уваги. Збільшилась кількість внутрішньо переміщених осіб - 198 осіб. Їх реєструють в Управлінні соціального захисту для надання допомоги.

Вчора було роздано 1600 літрів молока, сьогодні планується 1500 літрів молока.

З вірою в Перемогу, з вірою в Бога, працюємо далі!

Ніжинська міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: