Завантаження ...
banner
banner

Під окупацією на Ніжинщині залишається 4 села

Під окупацією на Ніжинщині залишається 4 села фото

Продовжуються обстріли ворогом населених пунктів району, які поки що знаходяться під окупацією російських військ. ЗСУ дають шалену відсіч та звільняють окуповані раніше території.

У зв’язку з активними бойовими діями на території Ніжинщини просимо мешканців не виходити зайвий раз на вулиці, не збиратись у місцях скупчення людей, перебувати в укриттях або поблизу них! Звертаємо особливу увагу кожного: не відвідуйте лісів, лісосмуг, полів, оскільки навіть звільнені території можуть нести небезпеку у вигляді мін та розтяжок!
Окуповані території. Під окупацією російськими військами залишаються 4 сільські населені пункти в 1 громаді району.
Загиблі.За час війни серед мешканців району загинуло 33 цивільних жителі. За останню добу втрат серед наших військових немає.
Внутрішньо переміщені особи. На території громад Ніжинщини перебуває 12091 особа з тимчасово окупованих територій або зон бойових дій. Переважна більшість з м. Чернігів та Чернігівської області. Усі вони забезпечені харчуванням, засобами гігієни та ліками.
Житлово-комунальна сфера. У населених пунктах, де були пошкоджені комунікації та куди вже є безпечний доступ розпочались роботи з відновлення електро- та газопостачання.
Сільське господарство. На тих територіях, де ситуація контрольована та відсутня небезпека, комплекс весняно-польових робіт продовжується.
Освіта.Освітній процес у районі продовжується там, де це можливо дистанційною формою навчання охоплені школярі 12 громад району, 2-х – частково.
Робота поліції. Працівники поліції вживають заходи щодо виявлення незаконної торгівлі підакцизними товарами, їх вилучення, та запобігають протиправним діям серед цивільного населення.
Ніжинська районна військова адміністрація працює у звичному режимі та тісно взаємодіє з кожною територіальною громадою Ніжинського району.
Військові Збройних Сил України працюють над безпечним проїздом до населених пунктів, які перебували під окупацією ворожим військом.
Віримо в перемогу наших ЗСУ та всього українського народу! Бережіть себе та Україну!

Ніжинська військова районнна адміністрація

Титульне фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: