Завантаження ...
banner

Ніжин: оперативна інформація на 4 квітня

Ніжин: оперативна інформація на 4 квітня фото

На даний час ситуація з опаленням ще вирішується. Складність в тому, що пошкодження електромереж за межами міста, але проблема має бути вирішена в найбижчий час.

Наголошуємо на необхідності сплачувати рахунки за комунальні послуги. Це функціонування комунальних підприємств і заробітні плати людей, які забезпечують місто комунікаціями. Працівники комунальної сфери ризикуючи життям вже більше місяця докладають зусиль, щоб в оселях ніжинців був газ, вода, світло.

Попереджаємо усіх мешканців Ніжина та району: утримуйтесь від походів за територію міста або в ліс задля безпеки.
У разі, якщо ви виявили нерозірваний снаряд, повідомляйте за номером 101.
Та в жодному разі не наближайтесь до нього та не торкайтесь об’єкта. Служба ДСНС Ніжина документує факти виявлення вибухонебезпечних предметів.
Ситуація з паливно-мастильними матеріалами у місті залишається складною. Але робота по відновленню діяльності АЗС та постачання палива з боку міської влади постійно ведеться. У разі надходження пального планується відновлення руху громадського транспорту, адже треба поновлювати життєдіяльність міста, наскільки це можливо в умовах воєнного стану.
Питання з гемодіалізом вирішене на найближчі 2 місяці. Хворі, які залишилися в Ніжині, будуть отримувати цю процедуру на місці.
Міська лікарня надає допомогу як військовослужбовцям, так і цивільному населенню. В пологовому будинку за вихідні народилися 3 хлопчики та 2 дівчинки.
У Call-центр, який був створений на базі Ніжинської міської ради, надходять дзвінки різного характеру, спеціалісти дають відповідні пояснення.
За інформацією пенсійного фонду, до 25 квітня Укрпошта виплатить пенсії за квітень. Для уточнення деталей стосовно роботи ніжинського відділення Укрпошти, звертайтесь за номером 093 302 08 72.
До уваги отримувачів пенсії Полікомбанку виплату пенсій клієнтам цього банку буде проводитись у відділенні Ощадбанку.

Ніжинська міська рада

Титульне фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: