Завантаження ...
banner
banner

Оперативна інформація по Ніжину на 21 квітня

Оперативна інформація по Ніжину на 21 квітня фото

У місті ситуація спокійна. Завдяки нашим захисникам - ворог відступив. Місто повертається до звичного життя.

Сьогодні, 21 квітня, о 10:00 буде проводитись весняне прибирання міста. Кожен може зробити своє місто чистішим.

Опалювальний сезон у місті закінчився, але лікарня, пологовий будинок та будинок-інтернат залишаються з теплом до 25 квітня.

Управління соціального захисту продовжує реєструвати внутрішньо переміщених осіб та надавати їм гуманітарну допомогу. На сьогодні у Ніжинській громаді зареєстровано 1369 осіб. Відтепер статус внутрішньо переміщених осіб та відповідні виплати можна оформити через Дію. Також у 3 гімназії є можливість підібрати собі необхідний одяг та взуття серед речей, які були зібрані волонтерами та небайдужими ніжинцями. Нагадаємо, з метою забезпечення своєчасного взяття на облік людей, які перемістилися з території, де ведуться активні бойові дії, фахівці Управління соціального захисту населення прийом внутрішньо переміщених осіб здійснюють щоденно.

На полицях магазинів з’явилась достатня кількість продуктів харчування. У зв’язку з цим ціни на більшість із них знизились.

Сьогодні розквітне традиційне «Дерево єднання» у сквері Лисянського. Воно розквітало до Великодня у складні часи пандемії, розквітне і сьогодні у часи війни.

Ніжинська міська рада

Титульне фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: