Завантаження ...
banner
banner

Вітаємо зі святом Великодня

Вітаємо зі святом Великодня фото

Свято Воскресіння - одне з головних свят. Цього дня православні християни поспішають до церкви на Богослужіння та освячують свої пасхальні кошики, згадують воскресіння Христа, моляться. Моляться за наших захисників, які обороняють нашу землю, за тих, кого вже немає поруч, за мир, за перемогу.

24 лютого залишиться назавжди у пам'яті кожного, закарбується на віки день, коли вся Україна потерпала від ворожих бомбардувань, коли російські війська та ворожа техніка нахабно зайшли на нашу землю. Ворог відступив, 1 квітня Чернігівщина очистилась від окупантів, але в серцях залишилося стільки болю, смутку, сліз та горя... Але нас всіх об'єднало одне - побороти ворога та жага до перемоги. На захист виступили всі українці, кожен був на своєму фронті, кожен з нас вносив частинку себе в перемогу. Байдужим не залишився ніхто!

У свято Воскресіння бажаємо всім нашим читачам миру, добра, злагоди, любові, щоб кожного дня у вашій душі панував спокій, а вдома - щастя.

Нашим захисникам, нашим сильним та мужнім козакам бажаємо міцного здоров'я, щоб ворог ніколи не зміг вас подолати! Щоб ви завжди були непереможні! Дякуємо за вашу неймовірну мужність та витримку.

А всім нам бажаємо швидкої Перемоги над ворогом і щоб більше жодна чужа нога ніколи не ступила на нашу рідну землю!

З любов'ю та подякою кожному редакція Mynizhyn.com

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: