Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина: перед Великоднем в останню путь провели О. Ротача

Чернігівщина: перед Великоднем в останню путь провели О. Ротача фото

23 квітня, в с. Слобідка попрощались з 22-річним бійцем Олексієм Ротачем. 26 березня він отримав важке поранення в бою з ворогом, помер військовий 21 квітня у лікарні Дніпра.

Народився Ротач Олексій Сергійович 7 березня 2000 року в селі Слобідка Талалаївського району. У 2015 році закінчив Харківську загальноосвітню школу, після чого вступив до Романського коледжу КНЕУ. Його він закінчив у 2019 році, опанувавши спеціальність "обслуговування комп'ютерних мереж та систем".

 

"Напередодні Великодня Чернігівщина провела в останню путь ще одного сина, який поліг у боротьбі за свободу і Незалежність рідної землі. Попрощатися з 22-річним Олексієм зібралися найближчі та найрідніші люди, в серцях яких він навіки лишиться Героєм", — йдеться в повідомленні.

У березні 2020 року Олексій підписав контракт на військову службу, долучившись до 13 батальйону 95 бригади, що на Житомирщині. Після початку повномасштабного вторгнення по всій території України разом з побратимами він віддано боронив рідну країну від загарбника.

26 березня 2022 року в бою з ворогом Олексій отримав тяжке поранення. Весь цей час за його життя боролися військові медики в місті Дніпро. 21 квітня серце Олексія зупинилося.

Йому навіки залишиться 22 роки. В Олексія залишилися батьки та сестричка.

 

 

https://suspilne.media

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: