Завантаження ...
banner
banner

Районні заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапору та 24-ї річниці незалежності України

Розклад заходів, що будуть відбуватися на території Ніжинського району з нагоди Дня Прапора та Дня незалежності України. У ході святкування відбудеться заплановані концерти, вручення паспортів та ряд інших заходів


22 серпня о 20:00 на базі районного будинку культури в с.Талалаївка відбудеться концертно-конкурсно-розважальна програма з нагоди 24-ї річниці незалежності України. 

23 серпня о 9:00 біля меморіалу «Пам’яті Героїв Крут» с.Пам’ятне Борзнянського відбудуться спільні урочисті районні заходи за участі керівництва Ніжинського та Борзнянського районів. Зокрема, будуть проведені церемонія підняття Державного Прапора, молебен за Україну та акція «Я-громадянин України» з урочистим врученням паспортів України 16-річним юнакам та дівчатам.
Цього ж дня об 11.00 в Крутівському будинку культури відбудеться святковий концерт.
 
23 серпня 2015 року о 12:00 - оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими у боротьбі за незалежність України, зокрема у зв’язку з подіями Революції Гідності та відстоюванням територіальної цілісності України у районі проведення антитерористичної операції (синхронно із заходами у м. Києві).

О 13.00 на майданчику біля Крутівського будинку культури та на спортивному майданчику Крутівської ЗОШ І-ІІІ ст. пройдуть спортивні змагання та розважальні програми для дітей та молоді.
 
24 серпня о 10:00 відбудуться урочисті заходи та святковий обід для підопічних стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування в с.Вертіївка.
 
22-24 серпня з нагоди 24-ї річниці незалежності України у населених пунктах району відбудуться урочисті зібрання за участю представників органів місцевого самоврядування, представників релігійних організацій, політичних партій, громадських організацій, засобів масової інформації; а також, покладання квітів до пам’ятних знаків та пам’ятників видатним діячам українського державотворення, борцям за свободу і незалежність України, місць поховань громадян, які загинули, виборюючи демократичний вибір та відстоюючи конституційні засади демократії, права і свободи людини під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.
 
22-24 серпня в населених пунктах району відбудуться змагання серед команд сільських спортивних колективів у різних видах спорту.
 
Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: