Завантаження ...
banner
banner

9-річна Кіра підстригла довге волосся, щоб допомогти ЗСУ

9-річна Кіра підстригла довге волосся, щоб допомогти ЗСУ фото

Рудоволоса дівчинка із Чернігова ніколи у житті ще не стригла волосся. Ця ідея прийшла в укритті, де Кіра разом з батьками ховалася від ворожих обстрілів.

Виручені кошти, а це 3,5 тисяч гривень маленька героїня передала на потреби ЗСУ. Вона дев'ять років не підстригала волосся і тому хвилювалась, як буде виглядати зі стрижкого. Дівчинка розповіла, що раніше тато був категорично проти того, щоб обрізати коси. Цього він погодився без вагань, каже, що бажання доньки його дуже зачепило.

 

"В Інтернеті я побачила, що дівчата обрізають волосся під каре і за це, взагалі, можна отримувати гроші. Я ж раніше цього не знала. Я вирішила поїхати до перукарні, обрізати волосся, продати та віддати гроші на ЗСУ" розповідає Кіра.

В родині Губіних четверо дітей. Вони переїхали до Чернігова два роки тому. Їхній будинок стоїть на околиці міста, яку з перших днів війни обстрілювали російські війська. Будинок встояв, але потребує ремонту. На питання, чому не витратила гроші на ремонт, наприклад, своєї кімнати, Кіра відповідає: 

 

"Ну тому що їм не потрібні якісь там підсвітки у кімнату. Їм потрібен, наприклад, хліб, їжа, вода. Можливо, на рації якісь там вони збирають. Тому я їм повинна додати. Я так думаю, що повинна прямо. Просто я хочу хоч щось зробити для ЗСУ".

 

Виручені батьки батьки Кіри перерахують своїм друзям військовим на передову. Кіра сподівається, що своїм прикладом надихне і інших на такий подвиг. 

https://suspilne.media/ 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: