Завантаження ...
banner

Кинули гранатою у чоловіка, а тоді добили його вилами

Кинули гранатою у чоловіка, а тоді добили його вилами фото

27 травня поліцейські затримали чотирьох підозрюваних у вбивстві 57-річного жителя одного з сіл Ічнянської громади.

Молодики жорстоко побили чоловіка, кинули в нього гранату, після чого обікрали оселю сусідів потерпілого.

17 травня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку майна з будинку в Ічнянській громаді. Порядок у будинку був порушений. За словами господаря, з оселі зникла техніка – ноутбук, пристрій для автоматичної фото- і відеофіксації, квадрокоптер та супутниковий тюнер.

Під час огляду приміщення особливу увагу поліцейських привернули пошкодження від вибуху і сліди крові.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські з’ясували, що наприкінці лютого мешканець сусіднього будинку загинув за нез’ясованих обставин. Тіло покійного з вибуховими травмами тоді виявили сусіди. Вони подумали, що чоловік помер від рук російських військових.

Поліція встановила, що 26 лютого кілька місцевих молодиків вирішили скористатися нестабільною обстановкою та зайнятися мародерством. На прикметі у них був залишений господарями будинок в сусідньому селі. Однак на заваді мародерам став чоловік, який саме вийшов на вулицю.

Зловмисники вибили двері пустуючої хати і затягнули туди потерпілого. Чоловіка жорстоко побили та кинули в нього гранату. Помітивши, що після вибуху він подає ознаки життя, жертву добили вилами. Після цього зловмисники обчистили будинок і винесли з нього цінну техніку. Зокрема, пристрій для автоматичної фото- і відеофіксації, який зафільмував останні хвилини життя потерпілого.

27 травня поліцейські провели санкціоновані обшуки в оселях підозрюваних. У них виявили та вилучили боєприпаси та частину викраденого майна.

Чотирьох жителів Прилуцького району поліція затримала у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури готують зловмисникам повідомлення про підозру за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статтею 115 Кримінального кодексу України (вбивство).

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: