Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині проведено захід до Дня захисту дітей

У Ніжині проведено захід до Дня захисту дітей фото

Команда Молодіжної Ради Ніжинської міської ОТГ з нагоди Дня захисту дітей організувала цікаву локацію. Зазначимо, що було цікаво та весело. До свята були запрошені дітки сироти, діти опікунів і які перебувають у складних життєвих обставинах, діти чиї батьки захищають нашу Батьківщину. Кожен з них отримав неймовірні емоції, дітки з зацікавленістю розповідали кому малюють листівки та роблять вироби. В основному це було для матусь.

Локація "Інтерактивний Скансен"  зустрічала наших діток! Для малюків було представлено чотири види занять : коврова вишивка, нею завідувала Анастасія Лицевич, гончарство - Анна Карпенко, інтуїтивне малювання - Катерина Сілівоненко, мехенді - Катерина Пилипенко, а також дівчата Надія Капленко і Тетяна Сунка розважали діток запальною руханкою під драйвову українську музику.

"Решта команди Молодіжної ради, а це Тронь Єлизавета, Вероніка Ющенко, Назар Дерева, Назар Даниленко, Ксенія Заєць, Олександр Заболотній допомагали малечі на кожній з локацій. А допомогла організувати нашій команді такий захід керівник відділу сім'ї дітей та молоді Наталія Березка", - повідомила Голова Молодіжної ради Катерина Пилипенко.

Дітлахи весело та з користю провели свій час. Кожен з них зміг на кілька хвилин отримати неймовірне задоволення від малювання, гончарства, вишивки. Організатори відносились з теплом та любов'ю до кожної дитини. Максимально приділяли увагу малечі та дорослим, хто був разом з дітлахами. Журналісти Mynizhyn.com вдячні за запрошення на таке неймовірне веселе та святкове дійство. Кожен майстер представив свою власну локацію з неймовірними емоціями. Розповідали про свою справу з любов'ю та турботою, терпляче пояснювали, як правильно робити ремесло.

Всі дітки отримали задоволення та неймовірні емоції надовго. Як і ми самі. Бажаємо Миру та Перемоги! Нехай процвітає Україна та її майбунє - дітлахи!

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: