Завантаження ...
banner
banner

Востаннє Вікторію Андрушу бачили у російському СІЗО

Востаннє Вікторію Андрушу бачили у російському СІЗО фото

Рідні Вікторії, 25-річної вчительки, мають надію, що вона жива. Викрадення молодої дівчини сколихнуло Чернігівщину на початку квітня. За словами її рідних військові рф викрали дівчину з дому та повезли у невідомому напрямку. Як з'ясувалося пізніше, Вікторію тримали у котельні разом з іншими полоненими.

Сестра дівчини відразу написала в мережі про розшук, адже була важлива будь-яка інформація по "гарячих слідах". Потім очевидці почали розповідати де і коли бачили Вікторію. Рідні викраденої дівчини почали припускати, що окупанти взяли її в полон.

Трохи згодом, жителі Чернігівщини розповіли про катування окупантами у відеосюжеті, де говорили про жорстокість російських військових. З цього сюжету стало відомо, що Вікторію вивезли до сусіднього села, а під час відступу, окупанти її забрали із собою.

Далі стало відомо, що дівчину вивезли до селища Глушково Курської області, там вона перебувала з іншими полоненими українцями. Потім Вікторію з іншими полоненими відправили до Курського СІЗО. Востаннє її бачили саме там. З 12 квітня і до цього часу про неї нічого не відомо.

"Це найцінніше, що у мене забрали", - плаче мама Вікторії... Рідні мають надію, що дівчина скоро повернеться додому... Тільки потрібно трохи почекати.

Маємо надію і ми, що все ж таки Вікторія Андруша повернеться додому, до рідного села, батьків, рідних, друзів... 

З відео: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: