Завантаження ...
banner

Міський голова Ніжина провів чергове засідання виконавчого комітету

Міський голова Ніжина провів чергове засідання виконавчого комітету фото

Було винесено 8 проектів рішень. Було внесено зміни до Комплексної програми заходів та робіт з територіальної оборони, Ніжинської територіальної громади на 2022 рік.

До кошторису даної програми надійшло 500 тисяч грн від керівництва Івано-Франківська, субвенцію було виділено з бюджету Івано-Франківської громади для Ніжинської громади, для відновлення пошкодженої інфраструктури внаслідок російської агресії.

Також прийняли рішення щодо внесення змін до фінансового плану первинної медицини; переоформлення особових рахунків, постановки та зняття з квартирного обліку; надання дозволу на застосування кошторисної заробітної плати встановленої рішенням виконавчого комітету від 17.02.2022 року №54; видалення зелених насаджень та нагородження Почесними Грамотами з нагоди ювілею та з нагоди Дня медичного працівника.

Раніше за дорученням міського голови О. Кодоли буде підготовлено повний перелік таких об’єктів, коли вони були зняті з обліку, кому передані і що на сьогодні в них знаходиться. Ще в 2014 році в Ніжині нараховувалося 100 протирадіаційних укриттів. Згодом було знято з обліку 48 таких укриттів, після чого вони здебільшого ставали магазинами. Тобто сховища знімали з обліку для комерційних цілей. Все, що було побудовано в місті, на випадок війни, надзвичайної ситуації, роками знищувалося.

Ніжинська міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: