Завантаження ...
banner
banner

Петро Іванов: Описати про почуття на ринзі просто неможливо

Петро Іванов: Описати про почуття на ринзі просто неможливо фото

Ніжинець Петро Іванов не вперше радує своїми перемогами. Цього разу боксер теж не підвів. Він нокаутував поляка і цим здобув собі титул IBF International.

Про це ми писали у матеріалі: Боксер Петро Іванов здобув перемогу. Вітаємо Чемпіона!

Журналісти MYNIZHYN.com привітали чемпіона та поцікавились у Петра, які в нього плани. 

Ми щиро вдячні, що боксер знайшов кілька вільних хвилин та погодився на невеличке інтерв’ю. 

- Скажіть, будь ласка, як взагалі розпочалась ваша спортивна кар'єра боксера?

- Моя кар’єра почалась в 11 років. Моїм першим тренером був Сергій Юрійович Кіркін. Тоді мої тренування проходили в 16 школі, а навчався я у 3 школі. Чому саме бокс? Він сподобався саме тим, що в ринзі тільки ти і твій суперник. Неймовірно сподобалися емоції, які ти відчуваєш перед початком бою, а найприємніший момент коли тобі підіймають руку, як переможцю двобою. 

Моя мама, як і всі матері дуже переживала, але бачила, що мені цей спорт подобається. Саме тому не забороняла займатись боксом. 

- Ви пам’ятаєте свій перший бій? Що ви відчували? Які були почуття після перемоги над суперником? 

- Мій перший поєдинок проходив в Ніжині, була нічия, але це мене ще більше змотивувало. Наступного разу я хотів отримати перемогу, а не нічию.
Описати чи розповісти про почуття на ринзі просто неможливо… Це можна тільки відчути.

- Скільки часу займають тренування перед поєдинком і у звичайні дні?

- У мене 2 тренування по 1,30 - 2,00 години перед поєдинком та одне тренування 1,30 - 2,00 години в міжсезоння. За день до бою я відпочиваю, виконую тільки вправи з йоги, щоб підтримувати тонус.
Під час війни я був в Ніжині разом з батьками. Звісно, тренування не полишав. Займався на стадіоні та в боксерському залі в НСК разом з братом та моїми друзями.

- Що відчуваєте перед боєм? Чи хвилюєтесь перед поєдинком?

- Хвилювання, звісно, є. Проте, це не страх противника, а бажання показати все, що ти напрацював на тренуванні, показати гарний бокс і викластись на всі 100%. З кожним разом хвилювання трішки менші, але все ж таки є, без них ніяк...
А от після поєдинку єйфорія від перемоги… Можна знову їсти солоденьке і насолоджуватись простими речами. Є можливість прогулятися з друзями, так як немає режиму дня…

- Скільки титулів, поясів ви маєте?

- Вже 4 (WBC Youth, WBC International Silver, WBC International Gold та IBF International).

- Чи задоволені ви поєдинком у Німеччині? Яким був суперник?

- Задоволений, але ще є багато над чим працювати. Суперник молодець, має сильний характер, я відчував як пару разів сильно пробив його по печінці, але він стерпів. Крім того давав відразу супротив.

- Яка ваша ціль і, звісно, що б хотіли побажати своїм землякам?

- Ніжинцям і всім українцям я хочу побажати зараз тільки одного, мирного неба, а щоб рідні та близькі були живими та здоровими.

Зараз моя основна ціль - стати абсолютним чемпіоном світу!

Ми щиро бажаємо Петру досягати своїх поставлених цілей! Пишаємося нашим боксером та бажаємо нових перемог та досягнень. І нехай Україна якнайшвидше здобуде перемогу над загарбником!

Зробити ставку на вашого улюбленого боксера можна в online casino.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: