Завантаження ...
banner
banner

Відпочивати ніколи, війна ще не закінчилася

Відпочивати ніколи, війна ще не закінчилася фото

З перших днів ворожого вторгнення наші Захисники героїчно боронять свою Батьківщину... Неважливо хто вони та звідки, важливо те, що в усіх одна мрія - Перемога. Кожен військовий знає, що з ним вся Україна!

Ніжинський батальйон було створено у квітні. Військові пройшли підготовку та відбули для служби в призначене місце дислокації. До його складу ввійшли бійці ТрО з усієї Чернігівщини. 

Про цей батальйон ми писали раніше: Історії бійців Ніжинського батальйону.

Денис з Борзни (звідти і позивний отримав "Борзна")  до війни працював у "Київ Зеленбуді". До лав ЗСУ пішов добровільно. З 7 квітня несе службу на посаді стрільця. Зізнається, дружині Тетяні повідомив, що йде за повісткою, а сам пішов добровольцем. Вона підтримує бійця та чекає на нього разом з донечками Софією та Ангеліною. Денис з неймовірною любов'ю говорив про донечок та дружину, яких дуже любить.

Боєць додає, що налаштований тільки на перемогу! Захищати свою Батьківщину – святий обов’язок кожного Захисника.

Командир взводу Максим "Сніжок" з Коропа. Боєць закінчив військову підготовку у Сумах. Навчався у Чернігівському Політехнічному університеті. З початку бойових дій перебував у Чернігові.

До лав ЗСУ пішов добровільно. З 9 квітня був призначений командиром 3-го стрілецького взводу. З самого дитинства хотів бути військовим, саме тому після закінчення 11 класів почав втілювати мрію у життя.

Максим розповідає, що дуже задоволений службою та своїм взводом. Бійці налаштовані рішуче! Кожен військовий гідно несе службу та виконує всі поставлені завдання, які надає командування.

Самі ж бійці цього взводу постійно в роботі. Говорять, що відпочивати ніколи, війна ще не закінчилась. Потрібно постійно тренуватися та бути готовим до всього.

Щиро дякуємо кожному захиснику, низький уклін та скорішої Перемоги нам усім!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: