Завантаження ...
banner

Хочу жити в країні де є впевненість у майбутньому

Хочу жити в країні де є впевненість у майбутньому фото

Володимир 15 років випікав "Форнеті" на хлібобулочному заводі, після війни повернуся до роботи. Його бойовий шлях розпочався з участі в АТО у складі танкового підрозділу. Боєць розповідає, що тоді росіяни навіть не шифрувалися, тільки по телевізору приховували свою присутність.

Про те, що буде повномаштабний наступ Володимир навіть не міг подумати.

 

Я думаю, зараз одна проблема - окупантів дуже багато. Вони лізуть і лізуть, ото знаєте, як таракани! ЗСУ вистоїть, я в цьому впевнений. Сили ТРО - це піхота, тож є своя специфіка. Підрозділ має бути єдиним механізмом. У нас поставлена спільна мета. Хлопці, ви кров з носу маєте утримати дорогу, і ми будемо стояти. Якщо відділення, взвод, рота злагоджені - то кожен буде ідеально виконувати свою функцію.

 

Військовий додає, що хоче жити в країні де є впевненість у майбутньому і непотрібно нічого боятись.

 

Хочу, щоб була стабільність для моїх дітей, онуків. І не було того придуркуватого сусіда з ядерною палицею.  

 

Володимир додає, що відступати нікуди.  Якщо вони відступлять - ворог прийде прямісінько до нас додому. 

 

Особисто я воюю за свою сім‘ю, за своїх рідних. Я думаю, що всі українці зараз зрозуміли, що війна за існування незалежної України неминуча, тож нам потрібно тільки перемагати!

 

Зараз на кожному сантиметрі фронту йде боротьба проти жахливої чуми XXI сторіччя - проти наступу «руського міру». Людство вже не раз перемагало різні напасті. І цього разу винятків для «одичалих» рашистів ми не залишимо! Слава Україні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: