Завантаження ...
banner
banner

Діти Чернігівщини подарували захисникам обереги

Діти Чернігівщини подарували захисникам обереги фото

Акцію підтримки військовослужбовців, які зараз захищають кордон, організували військовослужбовці Чернігівського обласного ТЦК та СП спільно з «Міським Палацем культури імені Вячеслава Радченка».

Вони вручили їм обереги, власноруч створені нашими маленькими чернігівцями.

 

Знаєте, у військових є така прикмета: вони вважають, що дитячі малюнки - це своєрідний оберіг. Там де вони є - куля не влучає. Раніше ми спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, а також Центром роботи з дітьми та молоддю влаштовували мистецьку акцію "Оберіг для мого міста", в рамках якої вихованці багатьох дитячо-підліткових клубів Чернігівщини створювали малюнки та розвішували їх не тільки на виставці, а й по всьому місту, - розповідає художня керівниця Міського палацу культури імені В’ячеслава Радченка Галина Петрова.

 

Вона також пригадує, що своєрідні обереги у вигляді відкриток, браслетів, наліпок та "хенд-мейд" значків діти почали приносити самостійно. Ось так одна акція переросла в іншу.

 

Діти із запалом долучалися до створення оберегів, писали побажання бійцям. Наші хлопці нам - усі рідні, і ми дуже хотіли, щоб ці обереги дійшли саме до Захисників Чернігівщини, які є своєрідним щитом для всіх нас, - додає Галина Петрова.

Сподіваємося, що ці маленькі Янголи-охоронці та оберегові браслети будуть захищати наших воїнів від ворожих куль, а також нагадуватимуть, що українцям завжди є за що боротися, в першу чергу - за світле майбутнє для наших дітей у вільні та Незалежній Україні! 

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: