Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині віддали шану двом Героям

На Чернігівщині віддали шану двом Героям фото

Солдат Комар Олександр та солдат Сусленник Володимир загинули у бою за свободу та Незалежність нашої країни.

Комар Олександр Володимирович народився 4 лютого 1976 року в смт. Мала Дівиця Прилуцького району - тут зростав, навчався та працював. 

Протягом 2014-2015-го років Олександр захищав Батьківщину на Сході, обороняючи українські кордони від російських окупаційних військ. З початком повномасштабного ворожого вторгнення він вкотре добровільно долучився до Захисників України та у складі 58-ї окремої мотопіхотної бригади давав гідну відсіч загарбнику.

28 липня під час виконання бойового завдання в районі міста Бахмут на Донеччині Комар Олександр потрапив під ворожий обстріл. На жаль, отримані нашим земляком травми виявилися несумісними з життям...

Сусленников Володимир Юрійович народився 26 липня 1974 року в Чернігові.  До 24 лютого працював будівельником, а з початком повномасштабного ворожого вторгнення без роздумів та вагань долучився до лав Захисників України, потрапивши до складу 54-ї окремої механізованої бригади. Протягом цих місяців боєць віддано захищав Батьківщину на Сході, борючись за світле майбутнє наступних поколінь.

На жаль, 28 липня під час захисту територіальної цілісності та Незалежності України поблизу населеного пункту Верхньокам'янське на Донеччині Сусленков Володимир загинув, до останнього залишаючись вірним рідному краю.

Рідні та близькі зі скорботою у серці провели Олександра і Володимира в останню путь, вшанувавши їх світлу пам'ять та віддавши останню шану.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: