Завантаження ...
banner
banner

Сергійко з Чернігова передав кошти у фонд Притули

Сергійко з Чернігова передав кошти у фонд Притули фото

8-річний Сергій Мороз разом з батьками влаштовує концерти на чернігівському Валу. Завдяки цьому хлопчик назбирав 64 тисячі гривень, які підуть на ремонт трофейного російського танку. Таку суму він назбирав за два тижні.

Ідея збору коштів на ЗСУ за допомогою вуличного співу виникла у самого Сергія, а батьки його підтримали. Раніше ми писали про те, що у Чернігові хлопчик назбирав майже 60 тисяч гривень для ЗСУ.

 

"Коли вони плачуть, кидають гроші, це мені так приємно. Бо вони так проявляють свої емоції", — розповідає хлопчик.

 

Гроші, які 8-річний чернігівець назбирав, він мріяв особисто передати у фонд Сергія Притули та закупити на них тепловізори та дрони. 5 липня його мрія здійснилася й він приїхав до Києва на зустріч з Сергієм Притулою. Він запропонував хлопчику долучити зібрані кошти не на купівлю дронів та тепловізорів, а на ремонт трофейного російського танку. На що хлопчик зголосився та передав кошти у волонтерський фонд.

 

"Для нас був шок. Така сума для Чернігова і зараз насправді тяжко людям всім, коли всі рахують кожну копійку і все одно ми здивовані. Така ситуація в Чернігові, а всі люди відгукнулися і допомагають Збройним Силам", — каже тато. 

Мріє Сергійко лише про одне, аби закінчилась війна і скоріше поїхати на море. Тому співати, каже, буде, поки дозволятиме погода в Чернігові. 

Відео: Суспільне Чернігів

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: