Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський батальйон отримав допомогу від міської влади

Ніжинський батальйон отримав допомогу від міської влади фото

Військові Ніжинського батальйону несуть службу на прикордонній території Сумської області. На сесії міськради головним питанням було надання допомоги нашим захисникам.

Про захисників Ніжинського батальйону ми писали раніше: Історії бійців Ніжинського батальйону 

Протягом усіх місяців війни міська влада допомагала і продовжує допомагати нашим військовим. Зараз захисники просять дуже важливі дороговартісні технічні речі. Велика потреба була саме в авто. 

З проханням допомоги до міськради звернувся Ніжинський батальйон: позашляховик пікап, квадрокоптери, два бензинові генератори, тепловізори, біноклі, цифрові радіостанції, планшети. Все це було передано нашим військоим.

 

"Хочу зазначити, що це не є прямим обов'язком місцевої влади, оскільки наше з вами завдання - життєзабезпечення міста. А обов'язок забезпечувати ЗСУ  - обов'язок держави, але сьогодні кожен з нас робить все максимально для того, щоб прискорити нашу перемогу", - повідомив Олександр Кодола.

 

Також міський голова додав, що міська влада прийняла рішення допомогти нашим військовим за рахунок міського бюджету. Тобто за рахунок кожного ніжинця і всіх платників податків міста.

 

"Я думаю, що це правильно. Оскільки сьогодні кожен з нас і кожен день має наближати нашу перемогу", - зазначив міський голова.

Олександр Кодола подякував кожному ніжинцю, кожному платнику податків, хто допомагає і ЗСУ, і нашим захисникам у боротьбі з росією. 

Титульне фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: