Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина оплакує трьох Героїв

Чернігівщина оплакує трьох Героїв фото

9 серпня в останню путь провели солдата Білоуса Володимира, солдата Василенко Анатолія та солдата Близнюка Олексія. Всі вони назавжди залишаться в наших серцях...

Близнюк Олексій Олегович народився 22 червня 1979 року в місті Сновськ. З початком повномасштабного ворожого вторгнення наш земляк вирішив долучитися до Захисників України, потрапивши до складу одного з військових підрозділів Чернігівщини. У травні він долучився до 58-ї окремої механізованої бригади, у складі якої давав гідну відсіч загарбнику та боровся за свободу рідної землі.

На жаль, 4 серпня Олексій потрапив під ворожий обстріл. Отримані ним травми виявилися несумісними з життям...

Василенко Анатолій Миколайович народився 18 червня 1988 року в селі Синяківщина на Полтавщині. З першого дня повномасштабного ворожого вторгнення Анатолій стояв серед Захисників Чернігівщини та мужньо обороняв рідний край. Пізніше він потрапив до складу 58-ї окремої механізованої бригади, з якою виконував бойові завдання на сході України.

Білоус Володимир Миколайович народився 26 грудня 1979 року в селі Боханів Варварського району. Мав п'ятьох діток. Від 24-го лютого чоловік долучився до лав Захисників, певний час ніс службу в одному з підрозділів Чернігівщини, пізніше також долучився до складу 58-ї окремої механізованої бригади.

4 серпня на околицях міста Бахмут на Донеччині Білоус Володимир та Василенко Анатолій загинули, до останнього будучи вірними собі та своїй Батьківщині.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих Героїв... Низький уклін за те, що до останнього подиху боронили рідну Україну.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: